Arrangementen Erve Kots

Arrangementen

Herberg Erve Kots is specialist in het ontvangen van (grote) groepen en het organiseren van feesten en buffetten. Bij ons krijgt u altijd maatwerk en kiest u zelf de sfeer en invulling die bij u en uw gezelschap past; keurig bediend aan tafel of gezellig aan de bar met statafels in de zaal. U heeft de keus uit een van de 5 zalen met elk hun eigen sfeer.

In deze brochure zijn de mogelijkheden overzichtelijk voor u gebundeld. Naast deze opties is het ook mogelijk om te overnachten in ons hotel, het Logement, of te dineren in ons à la carte restaurant ‘Hoofdkwartier van de Prins’. Ook een bezoek aan Brouwhoes is leuk voor jong en oud!

Heeft u specifieke wensen? Leg ze aan ons voor, we realiseren ze graag voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een blik op onze locatie werpen? Neem contact op voor een afspraak of kom gewoon even langs. We heten u van harte welkom!

Voor de sportievelingen...

Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Wij bieden een grote keuze aan verschillende arrangementen. Trekt u er het liefst samen op uit om te genieten van de prachtige omgeving rondom Erve Kots? Kies dan bijvoorbeeld voor een potje klootschieten of klompengolf, waar uw gezelschap in kleine groepjes een mooi parcours aflegt. Na alle inspanning kunt u genieten van een welverdiend buffet, waar u samen napraat over alle avonturen.

In onze brochure Arrangementen voor groepen hebben we verschillende sportieve mogelijkheden op een rij gezet. Heeft u zelf ideeën voor uw sportieve dagje uit? Leg ze aan ons voor. Samen maken we ze werkelijkheid!

Unieke ontdekkingsreis door het verleden

Wat ook een ontzettend leuke groepsactiviteit is, is een bezoek aan de Brouwhoes Bier Experience. Hier leert u op een interactieve manier alles over de geschiedenis van onze brouwerij en de bieren. Ook komt u meer te weten over hoe ons bier gebrouwen wordt. Leuk voor jong én oud! 

Leuke en speelse arrangementen

Erve Kots heeft de jonge bezoekers nog veel meer te bieden. Van een spannende puzzeltocht in het Openluchtmuseum tot speciale kinderspellen als spiekerpoepen of aerpelgooien. Of wat te denken van een educatieve museumroute, waar de kinderen kennismaken met het boerenleven van vroeger. Ook creatief aan de slag gaan is mogelijk met klompschilderen of sieraden maken. En uiteraard sluit u de dag af met een portie frites of een lekkere pannenkoek. Dat wordt smullen.

Wilt u een verjaardagsfeestje vieren bij Erve Kots? Of bent u op zoek naar leuke ideeën voor een dagje uit met de kinderen? We denken graag met u mee. In onze brochure Arrangementen voor groepen vindt u ook onze speciale arrangementen voor kinderen.

Volgt u
ons al?