Concert Harmonie St. Willibrord Lievelde

Op zondag 3 juli zal de Harmonie St. Willibrord een concert verzorgen op het terras van Erve Kots. Dit is een muzikaal gezelschap uit Lievelde en omstreken onder leiding van Robin Loff. Jong en oud spelen samen lichte moderne muziek en klassieke stukken.

Het concert begint om 11.00 uur en de entree is gratis.

Ga mee op een muzikale reis!

Het A- en B-orkest spelen luchtige muziek, zodat u onder het genot van een drankje en hopelijk onder een stralende zon in vakantiesferen komt. Het B-orkest zal de ochtend aftrappen. Zij hebben de afgelopen periode samen hard gerepeteerd om u te laten genieten van vrolijke klanken. Zij nemen u mee naar de wereld van film, muziek en tv en spelen onder andere muziek uit de musicalfilm La la land. Ook zult u de klanken van Star Wars, Jurassic Park (spannend!) en E.T. herkennen met het nummer Great Movie Adventures. Ook komt er muziek van Taylor Swift en de parade van Disney voorbij. Zij hebben veel zin om u te laten zien wat zij kunnen!

Het A-orkest springt vervolgens bij om samen met het B-orkest af te reizen naar onder andere het westen van de USA met Western Girl en naar Mexico met San Diego in het stuk The Universal Band Collection. Vervolgens laat u zich nog een borrel inschenken en is het A-orkest aan de beurt om het B-orkest hopelijk te evenaren. Ook dan gaan we op reis, onder andere naar Latijns-Amerika met het nummer Second Suite for Band en het nummer Máxima: dé muziekmars van de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima. Hopelijk houden we het hierbij droog, letterlijk en figuurlijk.

Tot ziens op ons terras!

 

Alle agenda items
Volgt u
ons al?