Omgeving Erve Kots

Corona

Lieve gasten,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ook wij (gedeeltelijk) onze deuren moeten sluiten tot medio januari. Natuurlijk hopen wij dat wij onze deuren snel weer mogen openen. Tot die tijd kunt u in het weekend afhaalgerechten bij ons bestellen. Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Gastvrije groet, Team Erve Kots

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent dat wij de inrichting van onze restaurants, het museum en ons brouwhoes volledig hebben aangepast aan deze maatstaven, waardoor het voor zowel u als onze medewerkers mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Zo kunnen wij uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers waarborgen. Daarnaast houdt dit in dat wij een maximum aantal gasten kunnen en mogen ontvangen. Wilt u bij ons overnachten, reserveert u dan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op. Meer informatie over de maatregelen per locatie vindt u hier:

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@ervekots.nl.

Team Erve Kots

Lees hieronder verder.

Het Logement

Het Logement is voorlopig gesloten. 

Hoofdkwartier van de Prins

Ons restaurant Hoofdkwartier van de Prins is voorlopig gesloten. 

Herberg Erve Kots

Herberg Erve Kots is voorlopig gesloten. Wel bieden wij een afhaalmenu aan. De gerechten kunnen van vrijdag t/m zondag afgehaald worden tussen 16.00 uur en 19.30 uur

Openluchtmuseum

Ons Openluchtmuseum is voorlopig gesloten

Brouwhoes Bier Experience

Onze Bier Experience is voorlopig gesloten.

Pannenkoeken- en grillbuffet

Het pannenkoeken- en grillbuffet in de Daele zal vanwege de huidige maatregelen voorlopig nog niet doorgaan.

Volgt u
ons al?