Omgeving Erve Kots

Corona

Sinds 5 juni zijn wij weer grotendeels geopend. Hieronder leest u de actuele openingstijden en hoe ik direct kunt reserveren.Het is ook mogelijk te reserveren aan de poort.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent dat wij de inrichting van onze restaurants, het museum en ons brouwhoes volledig hebben aangepast aan deze maatstaven, waardoor het voor zowel u als onze medewerkers mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Zo kunnen wij uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers waarborgen. Daarnaast houdt dit in dat wij een maximum aantal gasten kunnen en mogen ontvangen. Wilt u bij ons overnachten, reserveert u dan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op. Meer informatie over de maatregelen per locatie vindt u hier:

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@ervekots.nl.

Team Erve Kots

Het Logement

Ons Logement is dagelijks geopend. Vanaf oktober is ons hotel in de nachten van zondag op maandag en maandag op dinsdag gesloten. Maandag 18 oktober zijn we wel geopend. Bekijk onze arrangementen.

Hoofdkwartier van de Prins

Hoofdkwartier van de Prins is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 17.00 uur. Reserveer online een tafeltje of bel 0544 - 37 77 15.

Herberg Erve Kots

Herberg Erve Kots is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Reserveer online een tafeltje of bel 0544 - 371691.

Openluchtmuseum

Het museum is dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Brouwhoes Bier Experience

Het Brouwhoes is op zaterdag en zondag geopend vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur. In overleg is het mogelijk om buiten deze openingstijden om ons Brouwhoes te bezoeken. Reserveer online een bezoek of bel 0544 - 37 16 91

Pannenkoeken- en grillbuffet

Het pannenkoeken- en grillbuffet in de Daele zal vanwege de huidige maatregelen voorlopig nog niet doorgaan.