Omgeving Erve Kots

Corona

Het terras van de herberg is vanaf 28 april weer geopend van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt vooraf reserveren via deze link of 0544 - 371691. Het is ook mogelijk te reserveren aan de poort.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent dat wij de inrichting van onze restaurants, het museum en ons brouwhoes volledig hebben aangepast aan deze maatstaven, waardoor het voor zowel u als onze medewerkers mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Zo kunnen wij uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers waarborgen. Daarnaast houdt dit in dat wij een maximum aantal gasten kunnen en mogen ontvangen. Wilt u bij ons overnachten, reserveert u dan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op. Meer informatie over de maatregelen per locatie vindt u hier:

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@ervekots.nl.

Team Erve Kots

Het Logement

Het Logement is open. Bekijk onze arrangementen.

Hoofdkwartier van de Prins

Ons restaurant Hoofdkwartier van de Prins is voorlopig gesloten. 

Herberg Erve Kots

Het terras van Herberg Erve Kots is per 28 april geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Daarnaast bieden wij een afhaalmenu aan. De gerechten kunnen van vrijdag t/m zondag afgehaald worden tussen 14.00 uur en 19.00 uur. De binnenruimte van de herberg is voorlopig gesloten.

Openluchtmuseum

Ons Openluchtmuseum is voorlopig gesloten

Brouwhoes Bier Experience

Onze Bier Experience is voorlopig gesloten.

Pannenkoeken- en grillbuffet

Het pannenkoeken- en grillbuffet in de Daele zal vanwege de huidige maatregelen voorlopig nog niet doorgaan.

Volgt u
ons al?