Omgeving Erve Kots

Corona

Sinds 5 juni zijn wij weer grotendeels geopend. Hieronder leest u de actuele openingstijden en hoe ik direct kunt reserveren.Het is ook mogelijk te reserveren aan de poort.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent dat wij de inrichting van onze restaurants, het museum en ons brouwhoes volledig hebben aangepast aan deze maatstaven, waardoor het voor zowel u als onze medewerkers mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Zo kunnen wij uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers waarborgen. Daarnaast houdt dit in dat wij een maximum aantal gasten kunnen en mogen ontvangen. Wilt u bij ons overnachten, reserveert u dan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op. Meer informatie over de maatregelen per locatie vindt u hier:

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@ervekots.nl.

Team Erve Kots

Het Logement

Het Logement is open. Bekijk onze arrangementen.

Hoofdkwartier van de Prins

Van woensdag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur. Reserveer online een tafeltje of bel 0544 - 37 77 15

Herberg Erve Kots

Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Reserveer online een tafeltje of bel 0544 - 371691. Daarnaast bieden wij een afhaalmenu aan. De gerechten kunnen van dagelijks afgehaald worden tussen 14.00 uur en 19.00 uur.

Openluchtmuseum

Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Brouwhoes Bier Experience

Van woensdag t/m zondag geopend vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur. Maandag en dinsdag uitsluitend op afspraak voor groepen vanaf 8 personen. In overleg is het mogelijk om buiten deze openingstijden om ons Brouwhoes te bezoeken. Reserveer online een bezoek of bel 0544 - 37 16 91

Pannenkoeken- en grillbuffet

Het pannenkoeken- en grillbuffet in de Daele zal vanwege de huidige maatregelen voorlopig nog niet doorgaan.

Volgt u
ons al?