Arrangementen Erve Kots

Familiedag Achterhoek

Is het weer tijd voor een gezellig uitje met de familie, maar bent u nog zoek naar de ideale locatie hiervoor? Erve Kots biedt een enorme variatie aan activiteiten en is daarmee perfect voor uw familiedag! Onze locatie straalt ontspanning, gastvrijheid en cultuur uit. Kom tot rust in de prachtige natuur van de Achterhoek en sluit uw dag af door een heerlijk hapje te eten in ons culinaire restaurant Hoofdkwartier van de Prins. 

Lees verder onder de foto's
Appartement Erve Kots

Erve Kots als feestlocatie

Onze herberg Erve Kots is ingericht als ideale locatie voor elk type evenement, waaronder uw familiefeest. Zo hebben we meerdere zalen ter beschikking die kunnen worden ingericht naar uw wensen. Daarnaast hebben wij ons eigen hotel, het Logement, waar u en uw familie heerlijk de nacht kunnen doorbrengen. 

De leukste groepsactiviteiten

Bij Erve Kots is van alles te beleven. Zo kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum, waarin de oude ambachten van de omgeving aan bod komen. Voor de kleinsten behoort ook een spannende puzzeltocht tot de mogelijkheden. Houdt u liever het feestje op gang met een biertje? Neem dan gezellig met de familie een kijkje bij onze Brouwhoes Bier Experience. Ten slotte leent de omgeving zich natuurlijk ook ideaal voor de mooiste fiets- en wandeltochten.

Onze arrangementen

Gezien de natuurrijke en culturele omgeving kunnen de typisch Achterhoekse feestactiviteiten natuurlijk niet ontbreken. Tot de mogelijkheden behoren:

  • Klootschieten 
  • Klompengolf
  • Klomp schilderen

Voor een complete familiedag kunt u ook altijd gebruik maken van één van onze groepsarrangementen. Neem hiervoor een kijkje in onze brochure.

Een feest is geen feest zonder…

Uiteraard kan bij een echte familiedag het lekkere eten niet ontbreken. Met producten uit de directe omgeving zorgen wij voor de lekkerste buffetten. Bij Erve Kots kunt u terecht voor allerlei lunches en brunches, waaronder een high tea en natuurlijk de allerlekkerste pannenkoeken. Voor een culinair diner moet u bij Hoofdkwartier van de Prins zijn. Hier kunt u genieten van de heerlijkste gerechten, zoals onze karakteristieke Steak van de Prins. Tijdens het wildseizoen serveren wij uiteraard de lekkerste wildgerechten.

Enthousiast geworden?

Uw familiedag bij Erve Kots vieren? Samen met ons enthousiaste team zorgen wij er graag voor dat uw familieuitje een groot succes wordt. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom gezellig even langs. 

Volgt u
ons al?