Restaurant Hoofdkwartier van de Prins

De keukenbrigade van ons restaurant het Hoofdkwartier van de Prins nodigt u uit voor een maaltijd die u niet snel zult vergeten. Het restaurant in de Achterhoek heeft namelijk een speciale keuken die wordt gekenmerkt door de Josper - een houtskooloven, die de gerechten een unieke smaak geeft. Een feest voor de smaakpapillen vindt u bij het Hoofdkwartier van de Prins! Het restaurant dankt zijn naam aan prins Frederik Hendrik, die zijn hoofdkwartier op het terrein van Erve Kots heeft opgericht tijdens de 80-jarige oorlog.

Lees verder onder de foto's

Onze gerechten

Bij het Hoofdkwartier van de Prins hechten we veel waarde aan lokale producten, omdat alleen deze de mogelijkheid creëren om de culinaire kant van de Achterhoek te ervaren. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier onze menukaart!

Download menukaart

Houtskooloven Josper

De ‘Josper’ houtskooloven is dé culinaire attractie bij het Hoofdkwartier van de Prins. Het is een gesloten houtskooloven waarmee door middel van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht elk stuk vlees, vis en groente een karakteristieke rooksmaak en -geur en textuur krijgt. De producten blijven hierdoor puur en sappig en houden hierbij hun herkenbare smaak. Deze smaaksensatie wilt u niet missen!

De culinaire Achterhoek

Bij het Hoofdkwartier van de Prins hechten we veel waarde aan lokale producten, omdat alleen deze de mogelijkheid creëren om de culinaire kant van de Achterhoek te ervaren. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het menu!
Om deze ervaring te voltooien, kunt u uw maaltijd afronden met een van de tapbieren. Deze komen rechtstreeks van de brouwerij Erve Kots en beloven een authentieke bierbeleving. Proost!

Ervaar de keuken

De open keuken van het restaurant biedt u de mogelijkheid om de chef-koks aan het werk te zien en een idee te krijgen van hoe de lokale producten vers voor u worden bereid. Houd het ambacht van de chef-koks in de gaten en kijk live mee terwijl uw maaltijd zijn weg vindt van de keuken naar uw bord.

Kastjesmenu

Een bijzonder menu bij het Hoofdkwartier van de Prins is het Kastjesmenu. Bij dit menu krijgt u per gang een proeverij van diverse gerechten van onder andere onze à la carte kaart, waarbij het voorgerecht en nagerecht worden gepresenteerd in een kastje. Dit menu is te bestellen vanaf 2 personen voor € 46,50 per persoon.

Lees verder onder de recensies

Recensies

Feesten en partijen bij het Hoofdkwartier van de Prins

Onze unieke keuken in de prachtige Achterhoek is perfect voor feesten. Als u iets te vieren heeft, helpen wij u graag tot in de kleinste details met het organiseren van het perfecte feest.
Heeft u zelf al eigen ideeën en plannen voor uw activiteit? Geef dit dan vooral aan, dan proberen we samen met u er een feest van te maken die u gasten nog lang zullen herinneren! 

Plan uw bezoek!

Heeft u tijdens het lezen al trek gekregen? Dan wordt het tijd voor een bezoek aan ons restaurant!  Als u vragen heeft over uw bezoek of uw feest, dan helpt ons team u graag! Neem gerust contact met ons op.

Tot ziens in het Hoofdkwartier van de Prins!
Op vrijdag en zaterdag geopend.

Combineer uw bezoek met met een dagje uit of overnachting

Volgt u
ons al?