Feesten en buffetten

Jubileum

Heeft u een jubileum te vieren en bent u op zoek naar de perfecte jubileum locatie? Zoek dan niet verder! Bij Erve Kots in de rustgevende omgeving van Lievelde kunt u terecht voor een brede variatie aan activiteiten en arrangementen die uw jubileumfeest tot een succes zullen maken. Een uitgebreid overzicht hiervan is te vinden in onze brochure.

Lees verder onder de foto's
Pannenkoekenbuffet
Brouwhoes Bier Experience
Feesten en buffetten

Voor elk jubileumfeest 

Op ons terrein kunt u voor elke gelegenheid een feest organiseren. Of u nu wilt vieren dat u 50 jaar wordt of een feest wilt organiseren ter ere van uw koperen, zilveren of gouden huwelijk - wij denken graag mee om van uw jubileumfeest een feest om nooit te vergeten te maken. Ook voor het lustrum van uw sport)vereniging of het werkjubileum van uw medewerker(s) staan wij graag voor u klaar!

Jubileum locatie Erve Kots

Erve Kots bestaat uit een aantal onderdelen die elk bijdragen aan een unieke ervaring voor uw jubileum. Zo kunt u allereerst gezellig genieten van een kopje koffie met gebak bij Herberg Erve Kots. Breng daarna een bezoekje aan de Brouwhoes Bier Experience, waar u op een interactieve manier te weten komt hoe bier gebrouwen wordt en tegelijkertijd meer leert over de geschiedenis hiervan. Natuurlijk blijft het niet enkel bij het bewonderen, maar mag u na de tijd ook zelf genieten van ons heerlijke bier.  Deze interactieve experience is leuk voor jong en oud en daarmee de perfecte activiteit voor uw jubileumfeest! Of stap terug in de tijd in het Achterhoeks Openluchtmuseum. Tenslotte kunt u uw jubileumfeest afsluiten met de culinaire smaak van de Achterhoek tijdens een diner in ons restaurant Hoofdkwartier van de Prins of genieten van overheerlijke pannenkoeken in de Herberg Erve Kots. 

De lekkerste buffetten voor uw jubileum

Bij het Hoofdkwartier van de Prins maken we gebruik van lokale producten, waardoor u de unieke smaak van de regio rechtstreeks kan ervaren. Daarnaast is er een open keuken, waarbij u kan aanschouwen hoe uw gerecht vers voor u wordt bereid in onze eigen ‘Josper’ houtskooloven. Ook voor het diner zijn er verschillende arrangementen en buffetten mogelijk, maar u kunt ook à la carte komen dineren bij het Hoofdkwartier van de Prins!

Jubileum op maat

Naast de vele activiteiten en arrangementen bieden wij natuurlijk graag een jubileumfeest op maat. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Volgt u
ons al?