Kerst en kerstvakantie bij Erve Kots

Tijdens de feestdagen en kerstvakantie staan we graag voor u klaar. Lees hier wat u dit jaar bij ons te wachten staat! 

Lees verder onder de foto's
Kerst bij Erve Kots

Vier Kerst bij Erve Kots

De kerstdagen en kerstvakantie zijn het ideale moment om leuke dingen met uw partner, het gezin of met de familie te ondernemen. Er zijn talrijke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen, zo ook bij Erve Kots. Hier leest u meer over de Kerst en kerstvakantie bij Erve Kots.

Kerstdagen

Op eerste kerstdag kunt u heerlijk bij ons komen dineren. We bieden in de Herberg Erve Kots een smaakvol 3-gangen familiekerstdiner aan. Uiteraard wordt u met een heerlijk welkomstdrankje ontvangen. Daarna serveren we het voorgerecht bij u aan tafel, terwijl u voor het hoofdgerecht van ons buffet in de open keuken kunt genieten. Onze koks bereiden de gerechten à la minute voor u. Als toetje staat u een verrukkelijk kerstdessert te wachten! Het familiekerstdiner is ook erg geschikt met jongere kinderen, omdat er veel keus is, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit. 

Daarnaast kunt u op eerste kerstdag ook bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht. Laat u verwennen met een heerlijk 4-gangen kerstdiner met gerechten uit onze Josper oven. Het diner begint met een proeverij van verschillende voorgerechten, daarna is er een tussengang. Voor het hoofdgerecht heeft u de keus uit vijf verschillende gerechten. Het diner wordt afgesloten met een grand dessert! 

Kerstvakantie

Na de kerstdagen hebben de kinderen nog lekker vakantie en wellicht heeft u ook een paar dagen vrij. Perfect om leuke dingen te doen. Zo kunt u onze midwinterfair bij het openluchtmuseum bezoeken. Hier vinden demonstraties plaats van oude en nieuwe ambachten. Erg leuk om eens te zien hoe klompen worden gemaakt, koper wordt geslagen en knipmutsen worden opgemaakt. Uiteraard is de fair geheel in winterse sferen ingericht.

De midwinterfair is op donderdag 28 december! De dag wordt afgesloten met de midwinteravond, verzorgd door de dialectkring. 

Bij mooi weer is het ook erg leuk om een wandeling door het aansluitende natuurgebied te maken. Wanneer u de kinderen meeneemt kunt u ook de wandel-puzzeltocht van 2,5 km lopen. Dit is een interactieve wandeltocht waarbij de kinderen allemaal vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. U zult zien dat ze met veel plezier meewandelen en zowel u als ook de kinderen een leuke dag hebben, die met een lekkere pannenkoek in de Herberg kan worden afgesloten.

Wilt u graag een bijzonder diner plannen? Vergeet dan ook zeker niet ons wildseizoen en reserveer op tijd een tafel voor een van de avonden tijdens de kerstvakantie! Let wel op onze openingstijden. 
 

Onze aangepaste openingstijden

Tijdens de kerstvakantie hebben we aangepaste openingstijden en zijn we ook een aantal dagen gesloten:

  • 26 en 27 december: gesloten
  • 31 december t/m 5 januari: Erve Kots gesloten - inclusief Brouwhoes en het museum
  • 31 december t/m 10 januari: Hoofdkwartier van de Prins gesloten
Volgt u
ons al?