Kerst en kerstvakantie bij Erve Kots

Ook deze feestdagen en vakantie staan we graag weer voor u klaar. 

Lees verder onder de foto's
Kerst bij Erve Kots
Kerstdiner kaart
Kerst bij Erve Kots

Vier Kerst bij Erve Kots

De kerstdagen en kerstvakantie zijn het ideale moment om leuke dingen met uw partner, het gezin of met de familie te ondernemen. Er zijn talrijke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen, zo ook bij Erve Kots. Hier leest u meer over de Kerst en kerstvakantie bij Erve Kots.

Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen zijn we niet alle dagen geopend, denk hier dus aan bij het plannen van een kerstdiner in een van onze restaurants. Op zaterdag 24 december is onze Herberg tot 17.00 uur geopend, wat betekent dat u van harte welkom bent om bij ons te komen lunchen of om een drankje te nuttigen. Ons Hoofdkwartier van de Prins is dan helaas gesloten. 

Op eerste kerstdag heeft u de optie om aan het smaakvolle familie kerstbuffet in onze Herberg deel te nemen of om van een heerlijk 4 gangen kerstdiner in het Hoofdkwartier van de Prins te genieten. Het familiekerstbuffet is ook erg geschikt met jongere kinderen, omdat er veel keus is, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit. Op tweede kerstdag zijn beide restaurants gesloten. 

Kerstvakantie

Na de kerstdagen hebben de kinderen nog lekker twee weekjes vakantie en wellicht heeft u ook een paar dagen of zelfs de volle twee weken vrij. Perfect om leuke dingen te doen. Zo kunt u op 28 en 29 december onze midwinterfair bij het openluchtmuseum bezoeken. Hier vinden demonstraties plaats van oude en nieuwe ambachten. Erg leuk om eens te zien hoe klompen worden gemaakt, koper wordt geslagen en knipmutsen worden opgemaakt. Uiteraard is de fair geheel in winterse sferen ingericht.

Op 28 december wordt er voor de liefhebbers ’s avonds nog een midwinteravond door de Dialectkring verzorgd. 

Bij mooi weer is het ook erg leuk om een wandeling door het aansluitende natuurgebied te maken. Wanneer u de kinderen meeneemt kunt u ook de wandel-puzzeltocht van 2,5 km lopen. Dit is een interactieve wandeltocht waarbij de kinderen allemaal vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. U zult zien dat ze met veel plezier meewandelen en zowel u als ook de kinderen een leuke dag hebben, die met een lekkere pannenkoek in de Herberg kan worden afgesloten.

Uiteten en overnachten 

Uiteraard kunt u uw bezoek aan Erve Kots ook met een overnachting in ons Logement combineren. Houdt er rekening mee dat het Hoofdkwartier van de Prins van 26 december t/m 4 januari gesloten is. Bovendien zijn we standaard op maandag en dinsdag dicht. Onze Herberg Erve Kots is op tweede kerstdag en op oud- en nieuwjaarsdag ook gesloten. Op de andere dagen ontvangen we u graag in ons restaurant. Zo kunt u het eerste weekend van het nieuwe jaar goed inluiden met onder andere onze heerlijke gerechten van het wildmenu in het Hoofdkwartier of met een lekkere maaltijd in de Herberg

Tijdens de kerstdagen kunt u bovendien een speciaal kerstarrangement boeken voor zowel het familie kerstbuffet als ook het 4 gangen kerstdiner. Beide arrangementen worden met een overnachting in onze comfortkamer in het Logement en een kerstontbijt op 26 december gecombineerd. 

Ook tussen Kerst en Oud & Nieuw of begin januari kunt u er natuurlijk nog even lekker tussenuit om tot rust te komen en een van onze kamers in het Logement boeken. 

Volgt u
ons al?