Kerst en kerstvakantie bij Erve Kots

Tijdens de feestdagen en kerstvakantie staan we graag voor u klaar. 

Lees verder onder de foto's
Kerst bij Erve Kots

Vier Kerst 2024 bij Erve Kots

De kerstdagen en kerstvakantie zijn het ideale moment om leuke dingen met uw partner, het gezin of met de familie te ondernemen. Er zijn talrijke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen, zo ook bij Erve Kots. Hier leest u meer over de Kerst 2024 en de kerstvakantie bij Erve Kots.

Kerstdagen 2024

Tijdens de kerstdagen zijn we niet alle dagen geopend, denk hier dus aan bij het plannen van een kerstdiner in een van onze restaurants. 
Vaak bieden we een smaakvol familiekerstbuffet in onze Herberg aan en een heerlijk 4-gangen kerstdiner in het Hoofdkwartier van de Prins. Het familiekerstbuffet is ook erg geschikt met jongere kinderen, omdat er veel keus is, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit. 

Kerstvakantie 2024

Na de kerstdagen hebben de kinderen nog lekker twee weekjes vakantie en wellicht heeft u ook een paar dagen of zelfs de volle twee weken vrij. Perfect om leuke dingen te doen. Zo kunt u onze midwinterfair bij het openluchtmuseum bezoeken. Hier vinden demonstraties plaats van oude en nieuwe ambachten. Erg leuk om eens te zien hoe klompen worden gemaakt, koper wordt geslagen en knipmutsen worden opgemaakt. Uiteraard is de fair geheel in winterse sferen ingericht. De exacte datum wordt tegen die tijd bekend gemaakt!

Bij mooi weer is het ook erg leuk om een wandeling door het aansluitende natuurgebied te maken. Wanneer u de kinderen meeneemt kunt u ook de wandel-puzzeltocht van 2,5 km lopen. Dit is een interactieve wandeltocht waarbij de kinderen allemaal vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. U zult zien dat ze met veel plezier meewandelen en zowel u als ook de kinderen een leuke dag hebben, die met een lekkere pannenkoek in de Herberg kan worden afgesloten.

Wilt u graag een bijzonder diner plannen? Vergeet dan ook zeker niet ons wildseizoen en reserveer op tijd een tafel voor een van de avonden tijdens de kerstvakantie! Let wel op onze openingstijden. 

Overnachten

Uiteraard kunt u uw bezoek aan Erve Kots ook met een overnachting in ons Logement combineren op de dagen dat we geopend zijn. 
 

Volgt u
ons al?