Kerst bij Erve Kots

Kerstborrel organiseren

Wilt u een kerstborrel organiseren voor uw collega’s en bent u hiervoor op zoek naar een sfeervolle locatie? Denk dan eens aan Erve Kots in Lievelde. Wij denken graag met u mee voor de ideale bedrijfsborrel met kerst.

De kerst komt eraan

Nog maar even en dan is het alweer kerstmis. Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is al sneller dan u denkt. Bij Erve Kots in Lievelde bieden wij diverse mogelijkheden voor een gezellige kerstborrel voor uw bedrijf. Blik terug op het afgelopen jaar met uw collega’s onder het genot van een hapje en een drankje en kijk vooruit naar komend jaar.

Kerstborrel en kerstpakketten

Wij bieden verschillende leuke arrangementen voor bedrijven. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Bierexperience, met na de tijd een gezellige borrel en een lekkere borrelplank. Of wat dacht u van een borrel in combinatie met een heerlijk diner bij het Hoofdkwartier van de Prins? Daarnaast hebben wij ook verschillende kerstpakketten die u na uw borrel kunt uitreiken aan uw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bedrijfsuitje in de Achterhoek

Naast een gezellige kerstborrel, kunt u bij ons ook terecht voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Combineer een leuke activiteit met een diner bij het Hoofdkwartier van de Prins of geniet van ons pannenkoeken- en grillbuffet met uw collega’s, partners en kinderen. Een bezoek aan de Brouwhoes Bier Experience is een leuke activiteit voor jong en oud.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel bij Erve Kots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Volgt u
ons al?