Vier Moederdag bij Erve Kots

Moederdag

Verwen uw moeder op Moederdag in de Achterhoek. Plan een leuke dag samen met verschillende activiteiten. Bij het Hoofdkwartier van de Prins serveren we een heerlijke verwennerij om uw moeder extra in de watten te leggen. Maar natuurlijk kunt u ook vele andere activiteiten bij ons plannen. Lees verder en maak op tijd plannen voor Moederdag 2024, want 12 mei is al snel! 

Lees verder onder de foto's
Vier Moederdag bij Erve Kots

Moederdag verwennerij

In het Hoofdkwartier van de Prins hebben we op Moederdag een speciaal arrangement. Jullie kunnen samen genieten van een heerlijke verwennerij. Samen met Petit & Bon vullen we ons kastje met allerlei lekkers, denk aan zoete lekkernijen en sandwiches. Vervolgens krijgen jullie verschillende warme gerechten, bereid in de Josper houtskooloven. Uiteraard wordt de verwennerij afgesloten met een heerlijk, verrassend dessert! Met zoveel lekkers voelt uw moeder zich zeker gewaardeerd! 

Praktische informatie: 
Zondag 12 mei 2024
Aanvang: 12.30 uur
Kosten: €39,50 per persoon; €20 voor kinderen

Compleet dagje uit met Moederdag

Maar naast de speciale Moederdag verwennerij kunt u natuurlijk nog meer plannen. Is uw moeder gek op de natuur? Plan dan een prachtige wandeling of fietstocht voorafgaand aan de verwennerij. Of is uw moeder juist meer van historie en musea? Dan is een bezoek aan het Achterhoeks Openluchtmuseum de perfecte keus. Ook kunt u een van onze arrangementen boeken voor een onvergetelijk dagje weg met Moederdag.

Kom langs bij Erve Kots

Natuurlijk is Erve Kots ook gewoon geopend en bent u van harte welkom om een lekker gebakje bij ons te komen eten. Of neem uw moeder mee lunchen of uiteten in de ambiance van de Achterhoek. Waar u ook voor kiest, het belangrijkste is dat u een gezellige tijd met uw moeder doorbrengt. 

Reserveer nu

Wacht niet langer en plan uw dagje uit met Moederdag nu! Wij verheugen ons al op uw komst. 
 

Volgt u
ons al?