Vier Pasen 2019 bij Erve Kots

Pasen 2024

Pasen 2024 staat alweer voor de deur. Ook dit jaar kunt u bij ons terecht. Wij kijken er al naar uit om u weer te mogen ontvangen tijdens paasdagen!

Bij het Restaurant Hoofdkwartier van de Prins kunt u genieten van een paasverwennerij en een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner

Bij onze Herberg Erve Kots serveren we een heerlijke paasbrunch en een Pannenkoeken en Grill paasbuffet. Daarnaast kunt u op beide paasdagen à la carte bij ons komen eten.
 

Lees verder onder de foto's
Pannenkoekenbuffet
Pannenkoekenbuffet

Erve Kots

1e paasdag: PAASBRUNCH 2024 BIJ ERVE KOTS

Wat is er nu leuker dan een uitgebreide paasbrunch in de Achterhoek samen met uw familie? Laat u zich lekker door ons in de watten leggen en kom bij ons brunchen. Tijdens de paasbrunch kunnen de kinderen allereerst paaseieren zoeken die de paashaas overal op het terrein bij Erve Kots heeft verstopt. Daarna serveren wij onze uitgebreide paasbrunch. 

Wij serveren een uitgebreid buffet met diverse koude en warme gerechten, vis, vlees & vegetarische bereidingen, verschillende soorten brood en een ruim assortiment beleg. Ook staan onze koks klaar om voor u à la minute allerlei heerlijkheden te bereiden. Onze brunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. 

Praktische informatie: 

1e paasdag: zondag 31 maart 2024
Aanvang 11:30 uur: paaseieren zoeken voor de kinderen 
Aanvang 12:00 uur: paasbrunch
(ALLEEN OP RESERVERING)
€ 33,50 voor volwassenen
€ 16,75 voor kinderen (4 tot en met 12 jaar)
 

2e paasdag: PANNENKOEKEN EN GRILL PAASBUFFET BIJ ERVE KOTS

Kom op Tweede Paasdag genieten van ons Pannenkoek & Grill Paasbuffet. Wij bakken à la minute een naturel pannenkoek voor u die u kunt beleggen met allerlei koude & warme heerlijkheden van het buffet. Naast pannenkoeken kunt u ook genieten van diverse salades, soepen en gerechten van de grill uit onze open keuken. Natuurlijk zal een dessert niet ontbreken. 

Praktische informatie: 

2e paasdag: maandag 1 april 2024
Aanvang vanaf 15.00 uur 
€ 31,50 voor volwassenen
€ 15,75 voor kinderen (4 tot en met 12jaar)

Hoofdkwartier van de Prins

1e paasdag: PAASVERWENNERIJ IN HET HOOFDKWARTIER VAN DE PRINS 

Wij presenteren in samenwerking met Petit & Bon ons kastje gevuld met allerlei zoete lekkernijen en mini sandwiches. Aansluitend serveren wij verschillende warme gerechten uit onze Josper houtskooloven. Natuurlijk sluiten we het geheel af met een verrassend nagerecht.

Onze Paasverwennerij is inclusief koffie naar wens, verschillende smaken losse thee en jus ‘d Orange. Op tafel verzorgen wij water met munt en limoen. 

Praktische informatie: 

1e paasdag: zondag 31 maart 2024
Aanvang 12.30 uur
Per persoon: € 39,50

1e paasdag: 4-GANGEN PAASDINER BIJ HET HOOFDKWARTIER VAN DE PRINS

Daarnaast kunt u bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht voor een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner. Onze koks zullen vanuit de open keuken allerlei heerlijkheden voor u bereiden. Uiteraard wordt het hoofdgerecht op onze speciale Josper houtskooloven bereid. Laat u verrassen.

Praktische informatie: 

1e paasdag: zondag 31 maart 2024
Geopend vanaf 16.00 uur 
Per persoon: € 52,50

Overnachten met Pasen

Wilt u het paasweekend gebruiken om lekker te ontspannen en er even tussenuit te gaan? Dat kan, wij bieden hiervoor een speciaal paasarrangement aan. U kunt op vrijdag 29, zaterdag 30 of zondag 31 maart aankomen. Verblijf twee dagen en één nacht in ons Logement, inclusief een uitgebreid 4-gangen diner bij het Hoofdkwartier van de Prins en een heerlijk Paasontbijt de volgende morgen. 

Kosten: €99,50 p.p.p.n. (exclusief toeristenbelasting van €1,40)
Wilt u graag in de Deluxe Suite of in het Appartement overnachten? Hiervoor brengen wij €22,50 p.p.p.n. extra in rekening. 

Overdag kunt u de omgeving verkennen, aan de Bierexperience in het Brouwhoes deelnemen of een bezoekje brengen aan het Openluchtmuseum (let op, entree niet bij de prijs inbegrepen). 
 

COMPLEET DAGJE UIT MET PASEN

Wilt u ook nog een leuke activiteit doen met uw familie tijdens Pasen? Ga dan op een interactieve reis door het verleden bij de Brouwhoes Bier Experience. Ontdek hier meer over de geschiedenis van onze bieren en hoe ons bier gebrouwen wordt. 

Of breng een bezoekje aan ons Openluchtmuseum en kom alles te weten over de historie van Erve Kots en hoe de boeren vroeger leefden. Leuk voor jong en oud!

Volgt u
ons al?