Vier Pasen 2019 bij Erve Kots

Pasen 2023

Nog even en dan is het weer zover: Pasen 2023 komt eraan! Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen ontvangen deze paasdagen!

Op 1e paasdag kunt u bij het Restaurant Hoofdkwartier van de Prins genieten van een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner

Bij onze Herberg Erve Kots serveren we op eerste paasdag een heerlijke Paasbrunch* en op tweede paasdag een Pannenkoeken en Grill Paasbuffet. Daarnaast kunt u op beide dagen à la carte bij ons komen eten.

*Paasbrunch is vol gereserveerd.

 

Lees verder onder de foto's
Pannenkoekenbuffet
Pannenkoekenbuffet

Eerste paasdag

**VOL**Paasbrunch 2023 bij Erve Kots

Wat is er nu leuker dan een uitgebreide paasbrunch in de Achterhoek samen met uw familie? Laat u zich lekker door ons in de watten leggen en kom ook bij ons brunchen op 1e paasdag (9 april 2023). Vanaf 11.30 uur kunnen de kinderen paaseieren zoeken die de paashaas overal op het terrein bij Erve Kots heeft verstopt. Daarna serveren wij vanaf 12.00 uur onze uitgebreide paasbrunch. Hierbij heeft u de keuze uit diverse koude en warme heerlijkheden. Onze keukenbrigade zal daarnaast verschillende gerechten bereiden in de open keuken. Er is voor elk wat wils: zowel voor vlees- en vis-eters als voor vegetariërs! De brunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Prijzen paasbrunch
Volwassen: € 31,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 15,25 p.p.
Kinderen tot 4 jaar: gratis

Let op: Is vol!

Lunchen en dineren bij Erve Kots

Wilt u op eerste paasdag liever à la carte genieten van onze lunch-, pannenkoeken- en grillgerechten? Dat kan ook! Bekijk ons menu of reserveer gelijk een tafel.

4-Gangen paasdiner bij het Hoofdkwartier van de Prins

Op 1e paasdag, 9 april 2023, kunt u bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht voor een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner. Onze koks zullen van uit de open keuken allerlei heerlijkheden voor u bereiden. Uiteraard wordt het hoofdgerecht op onze speciale Josper houtskooloven bereid. Laat u verrassen en reserveer direct een tafel.

Het Hoofdkwartier van de Prins is op 1e paasdag geopend vanaf 16.00 uur.

Prijs per persoon: €48,50 

Tweede paasdag:

Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots

Op 2e paasdag, 10 april 2023, vanaf 15.00 uur is er een speciaal Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots. Wij serveren dan diverse heerlijke gerechten voor u en uw familie. De pannenkoeken worden à la minute voor u gebakken en de andere gerechten komen rechtstreeks van de grill, uit de pan of uit onze rotisserie. U heeft de keuze uit verschillende koude heerlijkheden, soepen en allerlei warme gerechten. Uiteraard ontbreekt een overheerlijk dessert niet! Reserveer direct voor het Paasbuffet

Prijzen paasbuffet
Volwassen: € 29,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 14,75 p.p.
Kinderen tot 4 jaar: gratis

Let op: alleen op reservering.

Lunchen en dineren bij Erve Kots

Wilt u op tweede paasdag liever à la carte genieten van onze lunch-, pannenkoeken- en grillgerechten? Dat kan ook! Bekijk ons menu of reserveer gelijk een tafel.

 

Compleet dagje uit met Pasen

Wilt u ook nog een leuke activiteit doen met uw familie tijdens Pasen? Ga dan op een interactieve reis door het verleden bij de Brouwhoes Bier Experience. Ontdek hier meer over de geschiedenis van onze bieren en hoe ons bier gebrouwen wordt. Of breng een bezoekje aan ons Openluchtmuseum en kom alles te weten over de historie van Erve Kots en hoe de boeren vroeger leefden. Leuk voor jong en oud!

Reserveren paasbrunch en paasbuffet

Wilt u graag bij onze paasbrunch of ons pannenkoeken en grill paasbuffet aanwezig zijn? Reservering is verplicht. Heeft u een voedselallergie? Laat het even weten bij uw reservering, zodat onze keukenbrigade hier rekening mee kan houden. Voor meer informatie, mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar uw komst!

Volgt u
ons al?