Vier Pasen 2019 bij Erve Kots

Pasen 2022

Nog even en dan is het weer zover: Pasen 2022 komt eraan! Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen ontvangen deze paasdagen!

Op 1e en 2e paasdag kunt u bij het Restaurant Hoofdkwartier van de Prins genieten van heerlijke à la carte gerechten en een speciaal Kastjesmenu in paassferen. Eerste Paasdag is al volgeboekt, maar op Tweede Paasdag hebben we nog enkele tafels vrij.

Bij onze Herberg Erve Kots serveren we op eerste paasdag een heerlijke Paasbrunch *VOL* en op tweede paasdag een Pannenkoeken en Grill Paasbuffet. Daarnaast kunt u op beide dagen à la carte bij ons komen eten.

Daarnaast hebben we ook een heerlijk Paasarrangement voor ons Logement. Lees er hieronder meer over.

Lees verder onder de foto's
Pannenkoekenbuffet
Pannenkoekenbuffet

Eerste paasdag

*VOL* Paasbrunch 2022 bij Erve Kots *VOL*

Wat is er nu leuker dan een uitgebreide paasbrunch in de Achterhoek samen met uw familie? Laat u zich lekker door ons in de watten leggen en kom ook bij ons brunchen op 1e paasdag (17 april 2022). Vanaf 11.30 uur kunnen de kinderen paaseieren zoeken die de paashaas overal op het terrein bij Erve Kots heeft verstopt. Daarna serveren wij vanaf 12.00 uur onze uitgebreide paasbrunch. Hierbij heeft u de keuze uit diverse koude en warme heerlijkheden. Onze keukenbrigade zal daarnaast verschillende gerechten bereiden in de open keuken. Er is voor elk wat wils! 

Prijzen paasbrunch
Volwassen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 14,75
Kinderen tot 4 jaar: gratis

Lunchen en dineren bij Erve Kots

Wilt u op eerste paasdag liever à la carte genieten van onze lunch-, pannenkoeken- en grillgerechten? Dat kan ook! Bekijk ons menu of reserveer gelijk een tafel.

*VOL* Paasdiner bij het Hoofdkwartier van de Prins *VOL*

Op 1e paasdag, 17 april 2022, kunt u bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht voor een heerlijk à la carte diner. Neem alvast een kijkje op onze menukaart of reserveer direct een tafel.

Daarnaast serveren wij ons Kastjesmenu: een driegangen proeverij menu met allerlei gerechten. Wij serveren het Kastjesmenu tijdens de paasdagen geheel in paassfeer. De prijs bedraagt € 36,50 p.p. Klik hier om het Kastjesmenu te reserveren.

Het Hoofdkwartier van de Prins is op 1e paasdag geopend vanaf 16.00 uur.

Tweede paasdag:

Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots

Op 2e paasdag, 18 april 2022, vanaf 15.00 uur is er een speciaal Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots. Wij serveren dan diverse heerlijke gerechten voor u en uw familie. De pannenkoeken worden à la minute voor u gebakken en de andere gerechten komen rechtstreeks van de grill, uit de pan of uit onze rotisserie. U heeft de keuze uit verschillende koude heerlijkheden, soepen en allerlei warme gerechten. Uiteraard ontbreekt een overheerlijk dessert niet! Reserveer direct voor het Paasbuffet

Prijzen paasbuffet
Volwassen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 14,50
Kinderen tot 4 jaar: gratis

Lunchen en dineren bij Erve Kots

Wilt u op tweede paasdag liever à la carte genieten van onze lunch-, pannenkoeken- en grillgerechten? Dat kan ook! Bekijk ons menu of reserveer gelijk een tafel.

Paasdiner bij het Hoofdkwartier van de Prins

Ook op 2e paasdag, 18 april 2022, kunt u bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht voor een heerlijk à la carte diner. Neem alvast een kijkje op onze menukaart of reserveer direct een tafel.!

Daarnaast serveren wij ons Kastjesmenu: een driegangen proeverij menu met allerlei gerechten. Wij serveren het Kastjesmenu tijdens de paasdagen geheel in Paassfeer. De prijs bedraagt € 36,50 p.p. Klik hier om het Kastjesmenu te reserveren.

Het Hoofdkwartier van de Prins is op 2e paasdag geopend vanaf 16.00 uur.

Hotel Paasarrangement

Kom heerlijk genieten in de Achterhoek tijdens Pasen 2022 bij Erve Kots. Wij hebben weer een leuk paasarrangement samengesteld.

Inhoud arrangement:

  • Overnachting in een comfortkamer;
  • Heerlijk Paasontbijt;
  • 3 gangen Paas kastjes menu (proeverij menu).

Kosten: € 90,- p.p. *

* De prijs geldt bij boekingen van een tweepersoonskamer. Bij boekingen voor een eenpersoonskamer brengen wij € 30,- extra in rekening. De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Wilt u Paasarrangement reserveren? Boek gelijk een kamer.

Compleet dagje uit met Pasen

Wilt u ook nog een leuke activiteit doen met uw familie tijdens Pasen? Ga dan op een interactieve reis door het verleden bij de Brouwhoes Bier Experience. Ontdek hier meer over de geschiedenis van onze bieren en hoe ons bier gebrouwen wordt. Of breng een bezoekje aan ons Openluchtmuseum en kom alles te weten over de historie van Erve Kots en hoe de boeren vroeger leefden. Leuk voor jong en oud!

Reserveren paasbrunch en paasbuffet

Wilt u zeker zijn van een tafel bij onze paasbrunch of ons pannenkoeken en grill paasbuffet? Reserveer dan snel! Heeft u een voedselallergie? Laat het even weten bij uw reservering, zodat onze keukenbrigade hier rekening mee kan houden. Voor meer informatie, mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar uw komst!

Volgt u
ons al?