Vier Pasen 2019 bij Erve Kots

Pasen 2024

Het duurt nog even, maar ook Pasen 2024 kunt u bij ons terecht. Wij kijken er al naar uit om u weer te mogen ontvangen tijdens paasdagen!

Bij het Restaurant Hoofdkwartier van de Prins kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner

Bij onze Herberg Erve Kots serveren we een heerlijke paasbrunch en een Pannenkoeken en Grill paasbuffet. Daarnaast kunt u op beide paasdagen à la carte bij ons komen eten.
 

Lees verder onder de foto's
Pannenkoekenbuffet
Pannenkoekenbuffet

Erve Kots

PAASBRUNCH 2024 BIJ ERVE KOTS

Wat is er nu leuker dan een uitgebreide paasbrunch in de Achterhoek samen met uw familie? Laat u zich lekker door ons in de watten leggen en kom ook bij ons brunchen. Tijdens de paasbrunch kunnen de kinderen allereerst paaseieren zoeken die de paashaas overal op het terrein bij Erve Kots heeft verstopt. Daarna serveren wij onze uitgebreide paasbrunch. 

Hierbij heeft u de keuze uit diverse koude en warme heerlijkheden. Onze keukenbrigade zal daarnaast verschillende gerechten bereiden in de open keuken. Er is voor elk wat wils: zowel voor vlees- en viseters als voor vegetariërs! De brunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

PANNENKOEKEN EN GRILL PAASBUFFET BIJ ERVE KOTS

Ook hebben we meestal een speciaal Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots. Wij serveren dan diverse heerlijke gerechten voor u en uw familie. De pannenkoeken worden à la minute voor u gebakken en de andere gerechten komen rechtstreeks van de grill, uit de pan of uit onze rotisserie. U heeft de keuze uit verschillende koude heerlijkheden, soepen en allerlei warme gerechten. Uiteraard ontbreekt een overheerlijk dessert niet!  

LUNCHEN EN DINEREN BIJ ERVE KOTS

Wilt u op tweede paasdag liever à la carte genieten van onze lunch-, pannenkoeken- en grillgerechten? Dat kan ook! Bekijk ons menu.

Hoofdkwartier van de Prins

4-GANGEN PAASDINER BIJ HET HOOFDKWARTIER VAN DE PRINS

Daarnaast kunt u bij het Hoofdkwartier van de Prins terecht voor een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner. Onze koks zullen vanuit de open keuken allerlei heerlijkheden voor u bereiden. Uiteraard wordt het hoofdgerecht op onze speciale Josper houtskooloven bereid. Laat u verrassen.

 

COMPLEET DAGJE UIT MET PASEN

Wilt u ook nog een leuke activiteit doen met uw familie tijdens Pasen? Ga dan op een interactieve reis door het verleden bij de Brouwhoes Bier Experience. Ontdek hier meer over de geschiedenis van onze bieren en hoe ons bier gebrouwen wordt. 

Of breng een bezoekje aan ons Openluchtmuseum en kom alles te weten over de historie van Erve Kots en hoe de boeren vroeger leefden. Leuk voor jong en oud!

Volgt u
ons al?