Pannenkoekenbuffet

Pasen 2024 bij Erve Kots

1e Paasdag: Paasbrunch

Op 1e Paasdag, 31 maart 2024, zal er een uitgebreide Paasbrunch bij Erve Kots zijn. Op de buffetten in de zaal zullen diverse koude en warme heerlijkheden gepresenteerd worden. Ook zal de keuken brigade verschillende gerechten bereiden in de open keuken.

Om 11.30 uur kunnen de kinderen eerst Paaseieren zoeken, waarna om 12.00 uur de Paasbrunch zal beginnen.

De prijs voor de Paasbrunch bedraagt € 33,50 voor volwassenen en € 16,75 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee.  

2e Paasdag: Pannenkoeken en Grill Paasbuffet 

Op 2e Paasdag, 1 april 2024, is er een speciaal Pannenkoeken en Grill Paasbuffet bij Erve Kots. De pannenkoeken zullen à la minute voor u in de zaal worden gebakken en kunt u beleggen met allerlei koude & warme heerlijkheden van het buffet. Naast pannenkoeken kunt u ook genieten van diverse salades, soepen en gerechten van de grill uit onze open keuken.

De aanvang van het buffet is vanaf 15.00 uur. De prijs bedraag € 31,50 voor volwassenen en € 15,75 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee. Klik hier om te reserveren voor het Paasbuffet.

À la carte eten met Pasen

Naast de Paasbrunch of het Paasbuffet kunt u ook à la carte bij ons komen eten tijdens de paasdagen. Bekijk onze menukaart of reserveer gelijk een tafel! Klik hier om te reserveren.

Alle agenda items
Volgt u
ons al?