Erve Kots Trouwlocatie

Trouwlocatie Achterhoek

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de Achterhoek? Neem dan eens een kijkje bij Erve Kots in Lievelde. Erve Kots is een landelijk gelegen locatie waar u een onvergetelijke bruiloft kunt beleven.

Unieke trouwlocatie Erve Kots

Erve Kots is een landgoed gelegen in de mooie landelijke omgeving van de Achterhoek in Gelderland. Als officiële trouwlocatie ontvangen wij regelmatig bruidsparen uit de regio, maar ook van verder weg. Bij ons draait het om Achterhoekse gastvrijheid verpakt in een authentieke ambiance. Onze unieke trouwlocatie in de Achterhoek biedt u een breed scala aan opties. Zo kunt u bij ons niet alleen uw trouwceremonie houden, maar bieden wij u ook de mogelijkheid voor een een lunch of diner tijdens uw trouwfeest. Ook een avondfeest is bij ons mogelijk. Daarnaast hebben wij een logement waar uw genodigden kunnen overnachten of waar u zelf tussendoor even kunt bijkomen en uzelf kunt opfrissen. Bekijkt u onderstaande film en krijg een impressie van hoe uw trouwdag er uit zou kunnen zien. Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw huwelijk een dag om nooit te vergeten zal zijn.

Vraag gelijk meer informatie aan

Erve Kots Trouwlocatie buiten
Erve Kots trouwlocatie buiten
Erve Kots Trouwlocatie toost
Erve Kots Trouwen herfst
Erve Kots Trouwlocatie
Lees verder onder de video

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

Bij Erve Kots kunt u zowel binnen als buiten trouwen. Wij kunnen onze prachtige landelijke buitenlocatie naar uw smaak inrichten voor een sfeervolle buitenceremonie. De buitenlocatie is ook ideaal voor het maken van trouwfoto’s. Of u nu foto’s in onze mooie museumtuin wilt maken, of bij onze karakteristieke boerderij, u heeft vele opties voor een prachtige trouwreportage. Anders dan anders: wat dacht u van trouwfoto’s in de bierbrouwerij? 

Trouwzalen Achterhoek

Met mooi weer wilt u natuurlijk het liefste buiten zijn om te genieten van uw speciale dag. Het is fijn dat wanneer het weer toch minder is, u kunt uitwijken naar onze binnenlocatie voor uw bruiloft. Wij hebben diverse trouwzalen die geschikt zijn voor zowel grote als kleine gezelschappen. Dus of u nu een intieme bruiloft met dierbaarste familie en vrienden wilt houden of een groots huwelijksfeest wilt geven, op onze trouwlocatie is het allemaal mogelijk. Tijdens uw avondfeest kunt u bediening aan tafel krijgen, maar ook zelfservice is mogelijk. Live muziek erbij? Wij kennen heel wat leuke bandjes uit de regio, zodat al uw gasten lekker met de voeten van de vloer kunnen op de dansvloer. Maar eerst natuurlijk de openingsdans!

Lekker eten op uw bruiloft

Natuurlijk gaat uw bruiloft vooral om het ja-woord, maar wie wordt er nu niet blij van een heerlijk diner op zo’n feestelijke dag? Onze chefkoks kunnen voor u en uw gasten een heerlijk feestmaal bereiden. Heeft u liever een buffetvorm? Ook dit is mogelijk! Kijkt u voor meer informatie eens in onze brochure met arrangementen voor feesten en buffetten. Uiteraard denken wij graag met u mee om uw dag helemaal naar uw wens te maken. U kunt zelf de sfeer en invulling die bij u en uw gezelschap past bepalen: van keurig bediend aan tafel tot gezellig aan de bar met statafels in de zaal.

Trouwlocatie met overnachting?

Heeft u gasten die van ver moeten komen? Dan is het prettig dat ze ‘s avonds laat niet terug hoeven te reizen, maar gewoon in de buurt kunnen overnachten. Helemaal fijn, als dat gewoon op de trouwlocatie kan! Erve Kots beschikt over een eigentijdse hotelaccommodatie van 12 kamers waar uw bruiloftsgasten kunnen overnachten. In de nieuwe kamers van het Logement zullen uw gasten heerlijk uitgerust wakker worden na een geweldig bruiloftsfeest.

De mooiste dag van uw leven

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om te trouwen in de Achterhoek? Kom dan eens bij ons langs om een kijkje te nemen op onze trouwlocatie. Wij denken graag met u mee om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon langs. We heten u van harte welkom!

Volgt u
ons al?