Erve Kots

Vacature bedieningsmedewerker

Laat jij mensen graag een fijne tijd beleven en weet je precies hoe je de perfecte gastheer/gastvrouw kunt zijn? Dan is de functie van bedieningsmedewerker bij Erve Kots zeker iets voor jou. Op deze unieke locatie komen het heden en het verleden samen en bieden we vertier voor verschillende doelgroepen. Zo hebben we een pannenkoekenrestaurant, een restaurant met wild op de kaart, maar ook een openluchtmuseum, ons Logement en de Bier Experience. Dat betekent dat je met veel verschillende soorten gasten te maken zult hebben: van families met kinderen tot vriendengroepen en stellen, je kunt met iedereen overweg!

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

Een bedieningsmedewerker bij Erve Kots is zoveel meer dan alleen bestellingen opnemen en de borden op tafel zetten. Als gastheer of gastvrouw zorg jij ervoor dat onze gasten een fantastische beleving hebben bij Erve Kots. Je adviseert onze gasten over de gerechten, dekt de tafels, neemt de bestelling op en serveert de gerechten en drankjes uit. Tijdens het eten informeer je of alles naar wens is en houd je in de gaten of de glazen nog gevuld zijn. Ook zorg je ervoor dat het restaurant en de bar schoon zijn, zodat de gasten zich volledig op hun gemak voelen. Jij draagt er een steentje aan bij dat de gasten een volgende keer graag weer terug komen.

Dit ben jij:

Als bedieningsmedewerker is het belangrijk dat je gastvrijheid uitstraalt. Ook moet je goed naar de gasten luisteren. Ze zullen jou soms om advies vragen wat ze moeten bestellen of welke wijn goed bij hun eten past. In dit geval is het belangrijk dat je ze het juiste advies geeft en daarbij hun wensen meeneemt. Daarnaast moet je zelfstandig zijn en graag het initiatief nemen. Stressbestendigheid, samenwerking en verantwoordelijkheid zijn bovendien begrippen die bij je moeten passen.

Dit vragen we van jou:

  • Ervaring is een pré
  • Minimaal 18 jaar oud
  • Flexibel om op verschillende plekken binnen Erve Kots te worden ingezet
  • Gastvrij

Dit bieden wij:

  • Uren in overleg
  • Salaris conform de horeca cao
  • Gezellig team

Solliciteren maar!

Bedien jij binnenkort onze vele gasten op een leuke manier, zodat ze zeker nog eens terug komen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en je motivatie naar info@ervekots.nl!

Wanneer wij enthousiast zijn, nodigen we je graag op gesprek uit.

Bedieningsmedewerker uitserveren
Volgt u
ons al?