Erve Kots

Vacature weekendhulp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste oproepkrachten. Wil jij graag een leuk zakcentje verdienen en ben je daarom op zoek naar een leuke bijbaan? Dan zijn we een match! Wij zijn namelijk op zoek naar een weekendhulp die ons op verschillende plekken binnen ons bedrijf kan helpen. Erve Kots is op een unieke locatie gevestigd, waarbij het heden en het verleden samenkomen. We bieden onze gasten allerlei leuke activiteiten zoals een bezoekje aan het openluchtmuseum, een overnachting in het Logement of een heerlijke maaltijd in het pannenkoekenrestaurant of in het Hoofdkwartier van de Prins.

Jouw werkzaamheden:

Als weekendhulp kun je op verschillende plekken binnen ons bedrijf worden ingezet. Zo kun je worden ingewerkt in de bediening in een van onze restaurants (vanaf 16 jaar) of kun je onze huishoudelijke medewerker helpen bij schoonmaakwerkzaamheden (vanaf 15 jaar). Lijkt het je leuker om in de keuken te staan? Dan verwelkomen we je graag als keukenhulp waar je onze kok helpt met het voorbereiden van gerechten. Daarnaast houd je de werkbanken schoon en zorg je ervoor dat de afwas wordt bijgehouden.

Dit ben jij:

Van jou verwachten we dat je veel enthousiasme meebrengt. Ervaring is niet per se nodig, zolang je maar inzet toont en je laat zien dat je je best doet. Hiervoor is het belangrijk dat je leergierig bent en je graag verschillende taken oppakt, zodat we je zo breed mogelijk kunnen inzetten.

  • Horeca-ervaring is mooi meegenomen, maar heb je dat niet, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak.
  • Enthousiasme en inzet zijn het belangrijkste!

Dit bieden wij:

  • Uren in overleg
  • Salaris conform de horeca-cao
  • Gezellig team

Solliciteren maar!

Zie jij jezelf al ieder weekend bij Erve Kots aan de slag gaan? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en een korte motivatie naar kantoor@ervekots.nl, zodat we je binnenkort op gesprek kunnen uitnodigen. Als er van beide kanten interesse en enthousiasme is kun je al op korte termijn bij ons je handen uit de mouwen steken.

Dessert
Volgt u
ons al?