Erve Kots

Vacature zelfstandig werkend kok

Is koken jouw passie en tover je graag de lekkerste gerechten op tafel? Dan ben jij bij ons als zelfstandig werkend kok aan het juiste adres. Erve Kots is een unieke locatie, waar het heden en het verleden samenkomen. Je vindt hier van alles, van een openluchtmuseum en een Bier Experience tot een pannenkoekenrestaurant en een restaurant met wild op het menu. Zo verscheiden het terrein is, zo verscheiden zullen ook jouw werkzaamheden zijn. 

Een kijkje in de keuken: 

Als kok voor Erve Kots kun je in verschillende keukens worden ingezet, waardoor jouw werk nooit eentonig zal zijn: van het voorbereiden van ontbijtbuffetten tot het creëren van bruiloftsdiners en van pannenkoeken bakken tot een heerlijk stukje vlees grillen met onze houtskool gestookte Josper grilloven, onze restaurants bieden voor elk wat wils. Daarmee spreken we een brede doelgroep aan, zodat jouw werkdagen er nooit hetzelfde uitzien. 

Dit ben jij:

Juist omdat je in de verschillende restaurants wordt ingezet, is veelzijdigheid erg belangrijk. Je moet voor verschillende doelgroepen een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten en goed met wisselende teamsamenstellingen kunnen werken. Ook is het belangrijk om de werkplek netjes te houden, goed gestructureerd te werk te gaan en stressbestendig te zijn. 

Jouw verantwoordelijkheden: 

  • Zorgen voor een goede mise-en-place
  • Voorraden bijhouden
  • Zorg dragen over HACCP
  • Nadenken over nieuwe menu’s

Dit bieden wij:

  • Uren in overleg
  • Salaris conform de horeca-cao
  • Gezellig team

Solliciteren maar!

Sta jij binnenkort in onze keukens om onze gasten met de lekkerste maaltijden te verwennen, zodat ze zeker nog eens weer komen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en je motivatie naar info@ervekots.nl!

Wanneer wij enthousiast zijn, nodigen we je graag op gesprek uit.

Pannenkoekenbuffet
Volgt u
ons al?