Verken prachtige wandelroutes bij Erve Kots

Bent u op zoek naar een onvergetelijk avontuur in de prachtige natuur van de Achterhoek? Ontdek de betoverende wandelroutes in de Achterhoek, waar geschiedenis en natuur samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring. Erve Kots biedt wandelaars de perfecte gelegenheid om deze prachtige omgeving te verkennen. Met een uitgebreid netwerk van wandelroutes die variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, is er voor ieder wat wils. 

Lees verder onder de foto's

Het grootste wandelnetwerk in de Achterhoek

Een van de populairste korte routes is de wandeling rondom het landgoed Erve Kots zelf. Deze route komt onder andere langs het Openluchtmuseum, de Brouwhoes Bier Experience, kaasboerderij Weenink en uitzichtpunt Engelse schans. Onderweg kun je genieten van de rust en stilte van het platteland. Voor de meer avontuurlijk ingestelde wandelaars zijn er ook tal van langere routes die je door de prachtige bossen van de Achterhoek voeren.

Ook leuk voor de kinderen

Naast onze reguliere wandelroutes is er ook een wandel-puzzeltocht. De puzzeltocht is 2,5 kilometer lang, bevat vragen over de omgeving en heeft leuke opdrachten voor de kinderen. Aan het eind van de tocht krijgt iedere deelnemer ook nog een leuk prijsje. Deze route kan op de dagen dat we geopend zijn opgehaald worden vanaf 10 uur bij de receptie via de hoofdingang.

Geniet na van uw wandeling op ons terras

Na afloop van een wandeling in de Achterhoek kunt u heerlijk ontspannen bij Erve Kots. Hier kunt u genieten van een ijsje, een verfrissend drankje, of een kopje koffie of thee. Daarnaast kunt u zich tegoed doen aan een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenrestaurant of genieten van een smakelijk diner op het terras van het restaurant 'Hoofdkwartier van de Prins'. Hier kunt u de dag nog eens rustig doornemen. Het restaurant staat bekend om zijn houtskooloven 'Josper', waardoor gerechten een karakteristieke smaak krijgen. We hechten veel waarde aan lokale producten bij de bereiding van onze gerechten, zodat u de culinaire kant van de Achterhoek kunt leren kennen. Kunt u niet wachten? Reserveer dan alvast een plekje in ons restaurant.

Wandelarrangement in de Achterhoek

Met het wandelarrangement Erve Kots – Marveld kunt u 3 dagen genieten van de prachtige Achterhoekse natuur. Hierbij wandelt u van hotel naar hotel rondom de vestingstad Groenlo. Dit arrangement bevat 2 overnachtingen, 2 driegangendiners en 2 wandelroutes. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw bagage, dit regelen wij. Bekijk het volledige programma van dit wandelarrangement. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Volgt u
ons al?