Wild eten Erve Kots

Wild eten in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker wild kunt eten? Dan bent u bij het Hoofdkwartier van de Prins aan het juiste adres. Wij doen namelijk mee met Wild eten in de Achterhoek 2020. Bij ons in Gelderland, weten we echt wat lekker wild eten is! 

Bekijk hieronder de informatie over onze wildavonden, of lees gelijk meer over onze speciale arrangementen of de wildkaart met heerlijke wildgerechten.

Wildavonden

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, gaan de wildavonden dit jaar helaas niet door.  

Wildarrangementen

Tijdens het wildseizoen, van 16 oktober t/m 31 januari kunt u bij ons ook komen genieten van onze wildarrangementen, waarbij u heerlijk wild kunt eten met overnachting(en). U heeft hierbij de keuze twee arrangementen:

Tweedaags Wildarrangement

Bij het Tweedaags Wildarrangement geniet u van een viergangen wildmenu bij het Hoofdkwartier van de Prins. Daarnaast is een overnachting in het Logement van Erve Kots inclusief ontbijt inbegrepen. De prijs van dit arrangement bedraagt €98,50 per persoon.

Driedaags Wildarrangement

Bij het Driedaags Wildarrangement overnacht u twee nachten (inclusief ontbijt) bij het Logement van Erve Kots en kunt u twee keer genieten van een overheerlijk viergangen wildmenu: eenmaal bij het Hoofdkwartier van de Prins en eenmaal bij de Stadschpomp in Groenlo.*** Bovendien heeft u bij dit arrangement gratis toegang tot het openluchtmuseum van Erve Kots waar u teruggaat in de tijd en ontdekt hoe de boeren vroeger woonden en werkten. Ook entree tot de Brouwhoes Bierexperience is inbegrepen. Hier komt u op een interactie manier te weten hoe bier gebrouwen wordt en leert u meer over de unieke geschiedenis van de brouwerij en het bier. Daarnaast ontvangt u van ons een wandelroute voor een mooie tocht door het Achterhoekse landschap. De prijs van dit arrangement bedraagt €212,50 per persoon.

*** Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is restaurant De Stadschpomp tijdelijk gesloten. In plaats van bij de Stadschpomp kunt u daarom bij het restaurant het Hoofdkwartier van de Prins dineren. We verzorgen dan twee verschillende viergangendiners voor u.

Reserveer gelijk voor het Tweedaags Wildarrangement of het Driedaags Wildarrangement op de site van Wild eten in de Achterhoek.

Jubileum wildmenu

Dit jaar is het Jubileumjaar van Wild eten in de Achterhoek. Daarom bieden wij een speciaal Jubileum Wildmenu aan voor slechts € 40,- per persoon.

Wildkaart

Wilt u alleen een hapje eten en genieten van onze heerlijke wildgerechten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer een plaatsje in ons restaurant en kom genieten van de heerlijke gerechten op onze wildkaart

 

Lees verder onder de foto's.

Wild eten uit de Josper

We bereiden het hoofdgerecht van het wildmenu is onze Josper oven. De Josper is een combinatie tussen een grill en een oven en kan een temperatuur bereiken van maar liefst 400 ᵒC! Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht, krijgt het eten een unieke en karakteristieke rooksmaak, -geur en -textuur waardoor de producten puur, authentiek, sappig en herkenbaar blijven.

Volgt u
ons al?