Wild eten Erve Kots

Wild eten in de Achterhoek

Wild eten in de Achterhoek 2023 zit er weer op, dus we kijken al uit naar het volgende wildseizoen in 2024. Ondertussen kunt u genieten van ons actuele menu, uiteraard ook met heerlijke vleesgerechten uit de Josper. 

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker wild kunt eten? Dan bent u bij het Hoofdkwartier van de Prins aan het juiste adres. Bij ons in Gelderland, weten we echt wat lekker wild eten is! 

Bekijk hieronder de informatie over onze speciale arrangementen waarbij u kunt genieten van heerlijke wildgerechten.

Lees verder onder de foto's

Wildarrangementen

Tijdens het wildseizoen kunt u bij ons ook komen genieten van onze wildarrangementen, waarbij u heerlijk wild kunt eten met overnachting(en). U heeft hierbij de keuze twee arrangementen:

  • Tweedaags Wildarrangement
  • Driedaags Wildarrangement

Tweedaags Wildarrangement

Bij het Tweedaags Wildarrangement geniet u van een viergangen wildmenu bij het Hoofdkwartier van de Prins. Daarnaast is een overnachting in het Logement van Erve Kots inclusief ontbijt inbegrepen. 

Driedaags Wildarrangement

Bij het Driedaags Wildarrangement overnacht u twee nachten (inclusief ontbijt) bij het Logement van Erve Kots en kunt u twee keer genieten van een overheerlijk diner: eenmaal een viergangen wildmenu en eenmaal een driegangen kastjesmenu bij het Hoofdkwartier van de Prins. Het kastjesmenu is een proeverij menu, waarbij we over drie gangen heerlijke wildgerechten serveren.

Bovendien heeft u bij dit arrangement gratis toegang tot het Achterhoeks Openluchtmuseum op Erve Kots waar u teruggaat in de tijd en ontdekt hoe de boeren vroeger woonden en werkten. Ook entree tot de Brouwhoes Bierexperience is inbegrepen. Hier komt u op een interactieve manier te weten hoe bier wordt gebrouwen en leert u meer over de unieke geschiedenis van de brouwerij en het bier. Daarnaast ontvangt u van ons een wandelroute voor een mooie tocht door het Achterhoekse landschap

Reserveer nu voor het Tweedaags Wildarrangement of het Driedaags Wildarrangement op de site van Wild eten in de Achterhoek.

Wildmenu

Ook hebben we vaak een speciaal Wildmenu. Het hoofdgerecht wordt bereid in onze houtskooloven "De Josper" die de gerechten een unieke smaak geeft.

Wildkaart

Wilt u alleen een hapje eten en genieten van onze heerlijke wildgerechten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer een plaatsje in ons restaurant en kom genieten van de heerlijke gerechten op onze kaart

Lees verder onder de recensies

Recensies

Wild eten uit de Josper

We bereiden het hoofdgerecht van het wildmenu is onze Josper oven. De Josper is een combinatie tussen een grill en een oven en kan een temperatuur bereiken van maar liefst 400 ᵒC! Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht, krijgt het eten een unieke en karakteristieke rooksmaak, -geur en -textuur waardoor de producten puur, authentiek, sappig en herkenbaar blijven.

Volgt u
ons al?