Wild eten Erve Kots

Wild eten in de Achterhoek

Het komende wildseizoen loopt van 16 oktober 2024 t/m 31 januari 2025. Bent u ook dit jaar weer van de partij voor een heerlijk wildiner of een meerdaags-wildarrangement? 

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker wild kunt eten? Dan bent u bij het Hoofdkwartier van de Prins aan het juiste adres. Bij ons in Gelderland, weten we echt wat lekker wild eten is! 

Bekijk hieronder de informatie over onze speciale arrangementen waarbij u kunt genieten van heerlijke wildgerechten.

Lees verder onder de foto's

Wildarrangementen

Tijdens het wildseizoen kunt u bij ons ook komen genieten van onze wildarrangementen, waarbij u heerlijk wild kunt eten met overnachting(en). U heeft hierbij de keuze twee arrangementen:

  • Tweedaags Wildarrangement
  • Driedaags Wildarrangement

Tweedaags Wildarrangement

Bij het Tweedaags Wildarrangement geniet u van een viergangen wildmenu bij het Hoofdkwartier van de Prins. Daarnaast is een overnachting in het Logement van Erve Kots inclusief ontbijt inbegrepen. 

Driedaags Wildarrangement

Bij het Driedaags Wildarrangement overnacht u twee nachten (inclusief ontbijt) bij het Logement van Erve Kots en kunt u twee keer genieten van een overheerlijk diner: eenmaal een viergangen wildmenu en eenmaal een driegangen kastjesmenu bij het Hoofdkwartier van de Prins. Het kastjesmenu is een proeverij menu, waarbij we over drie gangen heerlijke wildgerechten serveren.

Bovendien heeft u bij dit arrangement gratis toegang tot het Achterhoeks Openluchtmuseum op Erve Kots waar u teruggaat in de tijd en ontdekt hoe de boeren vroeger woonden en werkten. Daarnaast ontvangt u van ons een wandel- of fietsroute voor een mooie tocht door het Achterhoekse landschap naar keuze. 

Reserveer nu voor het Tweedaags Wildarrangement of het Driedaags Wildarrangement op de site van Wild eten in de Achterhoek.

Wildmenu

Ook hebben we vaak een speciaal Wildmenu. Het hoofdgerecht wordt bereid in onze houtskooloven "De Josper" die de gerechten een unieke smaak geeft.

3-daags wildarrangement Vestingstad Groenlo

Tijdens dit driedaagse wildarrangement ervaart u twee culinaire verrassingen in en rondom vestingstad Groenlo. Ontdek het prachtige coulisselandschap, geniet van de natuur, bezoek musea, leer meer over de geschiedenis van Groenlo en maak wandelingen langs de Duitse grens. Een van de nachten overnacht u bij ons, terwijl u de andere nacht in Havezate Marveld doorbrengt. Op dag 1 komt u aan bij ons Logement. Hier kunt u het openluchtmuseum bezoeken en de omgeving verkennen. 's Avonds geniet u van een driegangendiner in het Hoofdkwartier van de Prins. De volgende dag gaat u na een heerlijk ontbijt bij Herberg Erve Kots weer op pad. U kunt wandelen door Vestingstad Groenlo, langs de Duitse grens of de omgeving van de vestingstad ontdekken. 's Avonds arriveert u bij Aparthotel Havezate Marveld, waar u kunt genieten van luxe faciliteiten zoals het zwembad en wellness, en een driegangendiner. De volgende ochtend krijgt u ook hier een ontbijt en bent u klaar voor een nieuwe dag in de Achterhoek. 

Reserveer nu voor het 3-daags wildarrangement in Vestingstad Groenlo

Wildkaart

Wilt u alleen een hapje eten en genieten van onze heerlijke wildgerechten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer een plaatsje in ons restaurant en kom genieten van de heerlijke gerechten op onze kaart

Lees verder onder de recensies

Recensies

Wild eten uit de Josper

We bereiden het hoofdgerecht van het wildmenu is onze Josper oven. De Josper is een combinatie tussen een grill en een oven en kan een temperatuur bereiken van maar liefst 400 ᵒC! Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht, krijgt het eten een unieke en karakteristieke rooksmaak, -geur en -textuur waardoor de producten puur, authentiek, sappig en herkenbaar blijven.

Volgt u
ons al?