Zakelijk

De plek voor uw zakelijke meeting

Steeds meer bedrijven, instellingen en overheden ontdekken de zakelijke faciliteiten van Erve Kots. In het hart van het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap vormen onze herberg, het museum en het Brouwhoes de perfecte entourage voor congressen, seminars, vergaderingen en presentaties.

Lees verder onder de foto's

 

Kwaliteit en flexibiliteit

Pluspunten die we bieden zijn een goede bereikbaarheid, meer dan voldoende parkeerruimte, overnachtingsmogelijkheden in ons Logement, een sfeervolle, ontspannen omgeving en een no-nonsense aanpak; u vraagt, wij draaien. Samen met ons culinaire palet maken ze Erve Kots tot de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Erve Kots, altijd tot uw dienst!

Sfeervol en inspirerend

Voor een inspirerende vergadering of training heeft u een ruimte nodig die sfeer ademt en creativiteit oproept. Erve Kots biedt u een prachtige ambiance voorzien van alle technische hulpmiddelen. Hier komen werk én plezier perfect samen.

De zalen van onze herberg zijn geschikt voor grote gezelschappen, maar ook kleinere groepen vinden bij ons altijd een passende plek; in het Brouwhoes of in een boerderij in het museum bijvoorbeeld.

Maak van uw congres een succes!

U bent op zoek naar een originele en professionele congreslocatie in de Achterhoek. Erve Kots beschikt over de ruimte, ervaring en mogelijkheden om uw congres of seminar tot een succes te maken. Onze keuken kan voor uw gasten zowel de lunch als een uitgebreid diner verzorgen.

Jubileum? Markeer uw mijlpaal

Vier uw jubileum met een brunch of diner bij Erve Kots. Laat u verwennen door de kwaliteit van onze keuken. Moet eerst een groot gezelschap de hand worden gedrukt? Onze zalen lenen zich voor recepties en partijen tot ruim 400 mensen.

Volgt u
ons al?