Omgeving Erve Kots

Herberg Erve Kots - Eventlocatie in de Achterhoek

Herberg Erve Kots is de perfecte locatie in de prachtige Achterhoek om uw bedrijfsfeest, familiefeest of andere evenement te organiseren en te vieren. Onze zalen zijn ideaal voor elk type evenement. Wij nodigen u uit om te genieten van een buffet, diner of à la carte gerecht. Kom langs en geniet van dit pareltje in de Achterhoek

Lees verder onder de foto's

Dé eventlocatie voor uw feest

Onze zaal de "Daele" kan helemaal worden aangepast naar uw wensen. Deze prachtige ruimte is met name geschikt voor evenementen met muziek, zoals grote bedrijfsfeesten en bruiloften, maar ook voor congressen. 

Bij Erve Kots kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten, zodat uw evenement een mooi totaalpakket is. Het is ons doel om uw gasten, collega's en vrienden te verwelkomen met de typische Achterhoekse gastvrijheid. We doen dit met een goed doordachte infrastructuur, die bijvoorbeeld voldoende mogelijkheden biedt om auto's te parkeren. Bovendien is onze locatie verbonden met het Logement, een eigentijdse hotelaccommodatie van 12 kamers. Zo kunnen uw gasten de nacht in de nabijheid van het evenement doorbrengen en hoeven ze 's avonds geen lange weg terug naar huis te reizen.

Welk evenement u ook wilt organiseren, wij zorgen er graag voor dat het geheel naar uw wensen verloopt!

Het oog wil ook wat!

Bij een goed bedrijfsfeest of familiefeest mag natuurlijk één ding niet ontbreken: het eten. Daarom hebben we bij Erve Kots een breed aanbod aan culinaire hoogstandjes die gegarandeerd de smaak van uw gasten zullen bekoren!

Aangezien het oog natuurlijk ook wat wil, wordt dit alles gepresenteerd in de prachtige ambiance van Erve Kots. Geniet van uw evenement inclusief maaltijden in de prachtige omgeving van de Achterhoek, niet ver van de Nederlands-Duitse grens.

Krijg een beeld van het culinaire aanbod en bekijk ons ​​menu

Uw feest in de prachtige Achterhoek

Het landschap en de cultuur van de Achterhoek staan voor rust, ontspanning en gastvrijheid. En dat is wat u krijgt bij Erve Kots. Ons team van enthousiaste professionals zorgt ervoor dat u een zeer plezierige ervaring heeft tijdens uw feest!

Als u vragen heeft over herberg Erve Kots, neem dan contact met ons op! Ons vriendelijke team adviseert u graag over de mogelijkheden om uw feest bij ons te komen vieren.
We verheugen ons op uw bezoek!

Volgt u
ons al?