Pannenkoekenhuis Achterhoek

Als u aan Erve Kots denkt, dan denkt u ook aan heerlijke ambachtelijke pannenkoeken. Geniet van het Achterhoekse coulisselandschap onder het genot van een van onze lekkere pannenkoeken!

Ambachtelijke pannenkoeken

Van oudsher worden al onze pannenkoeken worden geserveerd met roggebrood, roomboter, stroop en poedersuiker. We hebben ze in verschillende smaken. Natuurlijk hebben we heerlijke naturel pannenkoeken, die ook met bijvoorbeeld buikspek of met appel en rozijnen belegd kunnen worden. Maar.. heeft u al eens onze gevulde pannenkoeken geproefd? Een echte aanrader! Deze zijn gevuld met bijvoorbeeld hand warme gerookte Noorse zalm, of ossenhaaspuntjes. Daarnaast hebben we ook pannenkoeken van de grill, die met pepers, lamsvlees of drie verschillende soorten kaas belegd zijn. Lekker! Welke smaak gaat het worden voor u? 
Bent u niet zo’n fan van pannenkoeken? Probeer dan eens een van de andere lekkere gerechten van onze menukaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wienerschnitzel of zalmfilet met kruidige garnalensaus?

Pannenkoeken en Grill buffet

Het pannenkoeken- en grillbuffet is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen

Kunt u niet kiezen welke pannenkoek u wilt proeven of wilt u onbeperkt genieten van de gerechten bereid in onze vernieuwde open keuken? Dan is het Pannenkoeken en Grill buffet de oplossing voor u! Proef onze heerlijk verse pannenkoeken. De pannenkoeken worden à la minute gebakken, waarna u deze kunt beleggen met diverse warme- en koude toppings. Naast pannenkoeken vindt u op het buffet ook soepen, rauwkost, salades en diverse groenten, aardappelbereidingen en verschillende soorten vlees. De vleesgerechten worden bereid op onze grill of komen uit de Rotisserie die in onze open keuken pronkt. U kunt ons Pannenkoeken en Grill buffet afsluiten met een heerlijk dessert. 

Pannenkoekenbuffet
Pannenkoekenbuffet

Ervaar Erve Kots

Als de pannenkoeken op zijn, is er natuurlijk nog veel meer te beleven bij Erve Kots. Breng een bezoek aan ons openluchtmuseum en kijk hoe de saksische boer vroeger heeft geleefd en gewerkt. Of daag uw vrienden uit bij de Bier Experience in ons Brouwhoes en ervaar, hoe bier wordt gebrouwen. 

Trek gekregen?

Heeft u nu al zin in ambachtelijke pannenkoeken? Plan dan snel uw bezoek bij Erve Kots. We zetten de pan alvast op het vuur!

Volgt u
ons al?